Detalii 2

Având în vedere că lucrăm în branșa de evenimente, noi, trupa Othello, am studiat site-urile dedicate, am citit părerile experților dar, cel mai important, am încercat să ordonăm amintirile proprii de la nunțile la care am participat de-a lungul timpului.


Industria nunților s-a dezvoltat în ultimii ani, au apărut noi ”tradiții și obiceiuri” datorate, desigur, extinderii diverselor afaceri în domeniu, ceea ce e foarte bine. Câteva observații, totuși: încercați să vă amintiți ce v-a rămas ca amintire de la nunțile la care ați fost invitați. Felurile de mâncare? Puțin probabil. Dacă nu a fost ceva care să va impresioneze neplăcut (chestiile neplăcute ni le amintim întotdeauna, cele bune mai puțin), nu cred că vă amintiți ce ați mâncat la o nuntă sau alta.


Mărturiile, cum arătau paharele mirilor, florile de pus în piept, invitațiile ? Nici asta nu cred că ne amintim neapărat. Locul în care s-a desfășurat evenimentul, da, asta vom ține minte, la fel felul în care am fost tratați de personal și, desigur, muzica.


Locul nunții și muzica sunt cele două elemente principale care deosebesc un eveniment de altul pentru că ele generează atmosfera. Nu ținem minte cuvintele pe care ceilalți ni le adresează, ne amintim însă felul în care ne-am simțit când aceste cuvinte ni s-au adresat. Nu ținem minte toate detaliile unei petreceri, ne amintim însă că a fost într-un loc frumos iar atmosfera a fost extraordinară, am dansat până dimineață și ne-am simțit excelent. De aceea, sfatul nostru este să vă gandiți bugetul în funcție de priorități. Tentațiile sunt multe, dar unele lucruri își pun amprenta mai mult, altele mai puțin, altele deloc asupra unei petreceri. Iar voi vreți să vă amintiți, împreună cu familia și prietenii de acestă petrecere peste ani, nu-i așa? Noi, trupa Othello, vă dorim asta!