Un pic de istorie

L: În primul rând, o curiozitate personală. De unde numele Othello?

O: Era 1999, eram la mare într-un turneu şi într-o noapte, după un concert, pe terasa pe care stăteam şi beam pălincă cu poetul George Stanca, Mike Godoroja şi cu regretatul Iuliu Merca, ascultând Rolling Stones, într-o pauză dintre două melodii, Stanca m-a fixat lung şi vocea i s-a auzit pe toată terasa: băi, tu esti Othello! Şi asta a fost…

L: Cum şi când s-a născut ideea acestei trupe?

O: În 2008 nişte băieţi din Oneşti m-au rugat să le păstoresc trupa care se numea Offroad. Am început să schimb faţa Offroad-ului, i-am spus Fabrika, iar în paralel am început proiectul Xanadu. Mi-am dat seama apoi că mă băgasem în prea multe şi nu reuşeam să le cristalizez cum mi-aş fi dorit. Am hotărât să fac din două trupe una singură. Aşa a apărut trupa Othello.

L: Cine făcea parte din trupa Othello, atunci, la început?

O: Dupa 6 luni de continuă agitaţie, într-un final, formula a fost cu Felix Sfura, un toboşar cu multa experienţă, la bas Dan Ignat, la chitară Luca Marius, un personaj cu un vast bagaj cultural şi la clape Lorin Ciobaca. Unul dintre chitarişti era George Liliac, vocalist, alături de două fete de ispravă Georgiana Renciuc şi Georgiana Drăgnoi, frumoase şi foarte tinere.

L: Ce ai păstrat şi ce ai schimbat din acel proiect de început?

O: Pastrez respectul pentru profesionalism şi calitatea umană a membrilor echipei. Schimbările sunt multe, adaptate la evoluţia publicului şi a muzicii, în general. Fie că sunt nunți, botezuri,  petreceri corporate sau alt tip de aniversări, trupa Othello oferă entertainment de calitate, acoperă un eveniment în totalitate, de la muzică instrumentală la muzică uşoară românească şi internaţională, de la pop-rock şi etno la muzică populară, toate genurile abordate de tineri muzicieni extrem de talentaţi şi pasionaţi. Ne bazăm pe tehnică de ultimă generaţie şi pe specialişti care s-o pună în valoare. Ce nu se va schimba niciodată e faptul că ne respectam clienții și ne facem un punct de onoare din a contribui la succesul unuia dintre cele mai importante momente din viața lor.

Share:

Leave a Reply

© 2023 Trupa Ohello | Toate drepturile rezervate