Rolul Muzicii instrumentale

Trupa Othello este un produs muzical premium , all inclusive. Asta înseamnă că asigurăm un pachet muzical complet, muzică fără pauze pe întraga durată a petrecerii, trecând prin toate genurile muzicale, în afară de manele, care nu sunt specialitatea noastră.

Multă lume se întreabă, de ce am nevoie de aceste sesiuni de muzică instrumentală în timp ce lumea mănâncă? Nu e suficient să pun muzică de ambianță din computer? E o variantă. Pe de altă parte, la nuntă există și invitați pentru care distracția nu o reprezintă dansul, fie că sunt în vârstă, fie că nu dansează din alte motive.

Muzica instrumentală bine aleasă și interpretată reprezintă pentru aceștia un spectacol. Din acest punct de vedere, un produs muzical respectă regula din comunicare care spune că trebuie să oferi fiecărui tip de public mesajul care i se potrivește. Momentele instrumentale pe care noi le oferim (pian, vioară, trompetă) sunt adevărate momente de virtuozitate care completează programele de muzică ușoară, etno și folclor pe care le oferim celor doritori de dans. De la Ciocârlia la George Michael, de la George Enescu la standarde de jazz, muzica instrumentală aduce strălucire și distincție petrecerii.

Share:

Leave a Reply

© 2023 Trupa Ohello | Toate drepturile rezervate