Detalii 1

Ați ales sala de eveniment și ați contractat trupa de muzică. În ziua evenimentului voi veți fi ocupați cu starea civilă/biserica/primirea invitaților, alte detalii de ultim moment.

E bine ca din timp să puneți în contact sala de evenimente cu managerul formației. Există detalii care nu vă privesc pe voi, dar dacă cele două parți nu sunt în contact direct riscați să fiți voi nodul de comunicare în acea zi în care aveți atâtea pe cap. De exemplu, există un spațiu alocat formației unde aceasta să se schimbe, să depoziteze ținutele/recuzita? Se întâmplă să nu se gândească nimeni la asta, trupa fiind nevoită să se schimbe în toalete, blocând accesul invitaților la acestea, nemaivorbind de ținutele lăsate prin băi care strică grav atmosfera evenimentului.

Se mai poate întâmpla ca, in cazul unui complex cu mai multe saloane de evenimente o trupa să vină să își instaleze scena/sunet/lumini în alt salon decât cel în care va avea evenimentul, ceea ce va duce la întarzieri si pentru trupa care a gresit și pentru cei care vin apoi și nu au nici o vina, dar evenimentul poate avea de suferit. Dacă cele două entități au una numarul de telefon al celeilalte aceste inconveniente pot fi evitate. Noi, Trupa Othello va dorim un eveniment de nota 10!

Share:

Leave a Reply

© 2023 Trupa Ohello | Toate drepturile rezervate