Repertoriu

Nu venim cu playlist de acasă!

      Simțim preferințele dominante ale invitaților (publicului) de la eveniment și le satisfacem dorințele. Așadar, mergem după ce anume publicul își dorește mai mult, ca  stiluri muzicale, ca varietate, ca tempo. Reușita noastră se traduce prin imaginea unui ring de dans cât mai plin. Aceasta este imaginea cea mai clară a succesului unei trupe de muzică live la un eveniment.

Nu stăm lipiți de scenă!

     Suntem interactivi. Soliștii noștri sunt aproape în permanență în mijlocul invitaților cântând și dansând împreună cu ei.
Oamenii sunt uneori reticenți în a dansa sau pur și simplu au nevoie de o atmosferă propice, potrivită bunei-dispoziții.
De aceea nu stăm lipiți de scenă și venim în mijlocul lor. Energia și emoția mai apropiată circulă mai bine și ambele părți, artiști și public, au nevoie de asta.

Muzica nu se oprește niciodată!

     Cântăm prin rotație, instrumental, pop-rock, folclor, de petrecere sau lăutărești sau DJ-ul. Totul într-un program cât mai diversificat și fără pauze.
La început, la sosirea invitaților suntem gata cu toate pregătirile, iar la final nu strângem sculele decât după încheierea propriu-zisă a evenimentului.

O ECHIPĂ DE ÎNCREDERE

Fie că doriți să aflați disponibilitatea noastră sau detalii tehnice, vă îndemnăm să ne scrieți folosind formularul simplu de contact.

  • Please enter your name
  • Please enter a message
  • Incorrect reCaptcha. Please enter reCaptcha challenge.
  • Cannot send mail, an error occurred while delivering this message. Please try again later.
  • Your message was sent successfully. Thanks!
Share:
© 2023 Trupa Ohello | Toate drepturile rezervate