Despre noi

OTHELLO – UN NUME ÎN MUZICA ROMÂNEASCĂ

Prezent de peste 20 de ani în industria muzicală, liderul trupei, Othello (Florentin Milcof) a compus şi orchestrat pentru numeroşi artişti români şi a concertat pe scene de pe 4 continente.

Personalitate marcantă a vieții muzicale românești și internaționale, Florentin Milcof este pianist, compozitor, orchestrator, producator și realizator de concerte și festivaluri, jurnalist muzical. A fost botezat Othello de către jurnalistul George Stanca în 1999, într-un turneu în care cânta cu Iuliu Merca și Mike Godoroja. 

Cariera lui internațională se întinde pe 4 continente, în mari hoteluri de rețea și pe croaziere de lux americane, germane și italiene, coordonând programele de entertainment pentru sute de mii de turiști din întreaga lume. 

În România a compus, orchestrat și interpretat pentru artiști de renume și a primit premiul pentru cea mai bună orchestraţie – Iris Athenaeum în cadrul Galei Industriei Muzicale Româneşti. 

A realizat emisiuni de radio și televiziune, a organizat concerte și festivaluri, a produs gale și spectacole de anvergură. A fost prima voce masculină care a vorbit la Radio Romantic, la înființarea postului, în 1993, alături de vocea inconfundabilei Daniela Ivanov. 

Florentina - Trupa Othello
Beatrice - Trupa Othello
Codrut - Trupa Othello
Cristina Andrei - Trupa Othello
Robbie - Trupa Othello

O ECHIPĂ DE ÎNCREDERE

Fie că doriți să aflați disponibilitatea noastră sau detalii tehnice, vă îndemnăm să ne scrieți folosind formularul simplu de contact.

  • Please enter your name
  • Please enter a message
  • Incorrect reCaptcha. Please enter reCaptcha challenge.
  • Cannot send mail, an error occurred while delivering this message. Please try again later.
  • Your message was sent successfully. Thanks!
Share:
© 2023 Trupa Ohello | Toate drepturile rezervate