De ce să colaborezi cu noi?

Trupa Othello este un produs muzical complet, care abordează toate genurile muzicale, de la muzică ușoară românească și internațională, pop-rocketnofolclor, cafe-concert într-o abordare proprie, în formula de cover, într-un maraton live de muzică fără pauze.

Produsul nostru muzical, rodul experienței internaționale ca entertainer a lui Othello, este astfel gândit încât invitații să beneficieze de muzică live de cea mai bună calitate pe toată durata petrecerii, trecând prin toate stilurile muzicale enumerate mai sus.

Noi nu facem pauze.

Spre exemplu, a alege separat o trupa de cover-uri, o formatie de muzică populară, un pianist sau alt instrumentist pentru primirea invitaților înseamnă trei produse muzicale care funcționează independent, fiecare își susține recitalul, urmează o pauză, începe altă parte muzicală. Pe lângă faptul că aceste pauze riscă să ”piardă” invitații de pe ringul de dans, mai există riscul unor neadaptări ale condițiilor tehnice pentru fiecare trupă, ceea ce generează probleme suplimentare.

Dacă vă gândiți și la organizarea lor, treba devine complicată. În cazul nostru aceste probleme nu există, muzica curge continuu și firesc, trupa își adaptează imediat ritmul și genul muzical în funcție de cum reacționează publicul, tehnica de ultimă generație și tehnicienii nostri profesioniști vă asigură tot confortul unui eveniment premium, all inclusive.

Share:

Leave a Reply

© 2023 Trupa Ohello | Toate drepturile rezervate