Chei de verificare în alegerea trupei

Există mai multe moduri de a ne asigura că facem alegerea potrivită, ne vom opri asupra celor mai importante.

1.Experiența liderului trupei. O trupă are valoarea liderului ei. 

Trupa Othello are o bază solidă de artiști cu care lucrează pentru diverse proiecte. Acești muzicieni, selectați cu atenție de Othello în conformitate cu înalte standarde profesionale, oferă clienților noștri o calitate de la care produsul muzical numit trupa Othello nu se abate.

Experiența lui Othello în organizarea și funcționarea unor evenimente de prestigiu, excelenta cunoaștere a pieței muzicale din România vă oferă garanția unor artiști talentați, carismatici care vor oferi invitaților dvs. un spectacol de ținut minte. 

2. Felul în care arată site-ul şi materialele de prezentare ale unei trupe reprezintă o subtilă carte de vizită. Organizarea materialului de promovare vă oferă un indiciu despre logica, preocuparea pentru detaliu, despre profesionalismul respectivei trupe, dar mai ales despre onestitate. Există în online clipuri spectaculoase unde niste imagini foarte animate, care pot fi luate de oriunde sunt ilustrate de o muzica generică, nu de muzica de la eveniment. Creativitatea unui editor de montaj poate oferi un clip de mare ținută în care, însă, muzica nu e a trupei iar imaginile sunt luate de pe net. Gandiți-vă: ce informații concrete îmi oferă acest clip despre formație? Cum arată aceasta în realitate, cum sună? De ce oare nu a optat acest band pentru un clip de prezentare cu imagini reale din evenimentele la care a cântat?

3. Părerile celor care au luat parte la evenimente ale trupei. 

4. Bugetul are și el un cuvânt greu de spus. Încercaţi să vedeţi cât v-ar costa diversele variante, în diverse combinațiiTrupă de cover-uri, taraf de muzică popularădj, sonorizare, scenă, lumini șamd. Pe lângă faptul că bugetul va fi mai mare, lucrurile sunt complicate din punct de vedere tehnic și va trebui să le organizați voi.  

4. Ceea ce vedeți cu ochii voștri nu dă greș. Îi puteți vedea în club, dacă se întâmple să cânte atunci dar cel mai sigur, cereţi o vizionare! La sala de repetiții a trupei, pe îndelete, să ascultați câte o melodie-două de muzică ușoarăetnofolclor, să îi vedeți cu ochii voștri și să le simțiți energia, până la urmă să îi cunoașteți pe cei care vor asigura buna dispoziție la nunta voastră. În final, nu uitaţi să vă ascultaţi intuiţia. E un mare profesor! Noi va dorim din suflet un eveniment de nota 10!

Share:

Leave a Reply

© 2023 Trupa Ohello | Toate drepturile rezervate